Publicitat
Cultura i Espectacles

Amanda Álvaro obre els “Vespres acústics” a la Torre del Palau

El grup d’indie-rock que lidera (i també li dona el nom) la cantant barcelonina Amanda Álvaro inaugura avui el cicle "Vespres acústics", que els organitzadors del Fred Festival han programat, en tres dijous consecutius de juliol, a la plaza de la Torre del Palau. Originalment, aquest primer concert era de programa doble, també amb el duet terrassenc Judit San José & Jose Ramirez, pero la seva actuació ha estat cancel·lada per un problema de salut de la cantant.

Cada "Vespre acústic" serà alguna cosa més que un concert. Un espai musical, que es desenvoluparà des de dos quarts de vuit a la tarda fins a les deu de la nit. El concert es fa de vuit a nou, i abans i després hi ha muntat un ambient, amb barra de bar i dj’s. L’entrada es gratuïta.

Groove Souls i Odettes

"La idea és, després del Fred Festival (que es va fer el 26 i el 27 d’abril al Parc Audiovisual de Catalunya), crear uns espais en què es mantingui el seu esperit, i poder programar en ells grups i músics encara amateurs, o fins i tot algun de consolidat, preferentment de Terrassa", explica a aquest diari Laura Pérez, de l’equip del Fred Festival.

El día 18, als "Vespres acústics" hi actuarà Groove Souls, nou trio terrassenc dedicat a les versions de temes de diversos gèneres de música negra. I el 25 ho farà Odettes, formació també local. Són tres noies que fan versions de pop i rock amb arranjaments de format coral, i només un teclat d’acompanyament instrumental. Van actuar a l’acte de lliurament dels premis Natàlia Sallès, el maig passat, i el dia 14 ho faran al cicle de concerts estiuencs de Rellinars.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top