Publicitat
Cultura i Espectacles

I aviat a l’Índia

Després de l’estrena de demà a la seva ciutat, Mercedes Martín "la Canija" té contractats altres concerts de "Recomponiendo", a Sevilla, Còrdova, Ciutadella. Però la sorpresa que ens dóna és que, el pròxim gener, marxarà a l’ Índia. I no de vacances o a viatjar. La intenció és passar-hi un mes, en una zona de gran tradició musical, per tal de conèixer i treballar amb músics locals, i també fer-hi concerts. La fusió de flamenc i música india la veu Martín com un territori per explorar que pot donar fruits molt interessants. "Sabem que a l’Índia hi ha molt respecte per la música, i una tradició molt antiga i profunda. No hi he estat mai i tinc moltes ganes de conèixer-la, d’aprendre. A veure què passa. Ja us ho explicaré".

Maribel Martín canta d’ençà que era una nena. La seva carrera professional la va començar a 19 anys amb D’Callaos. El 2016 va fer una gira internacional amb La Pegatina.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top