Publicitat
Cultura i Espectacles

Sense Sal publica el videoclip de “La Sortida feat. Miki Núñez”

Sense Sal acaba de publicar el videoclip de “La Sortida feat. Miki Núñez”. Una col.laboració entre grup i cantant terrassenc que ha situat el tema entre els més escoltats a les ràdios i s’ha convertit en tot un èxit d’aquest estiu. El videoclip, gravat per la productora El Cocu, es va enregistrar al concert de la Mercè el passat 22 de setembre a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona. A més, Sense Sal va fer una crida a les xarxes socials perquè els seguidors es gravessin amb el mòbil durant l’actuació, de manera que en el videoclip es combinen les imatges del directe amb la gravació del propi públic cantant ‘La Sortida’ en primer pla. “La Sortida” també ha aconseguit gairebé mig milió de reproduccions a Spotify. Mentrestant, el grup continua amb la gira de concerts. Demà dissabte Sense Sal actua al Festival Petits Camaleons de Sant Cugat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top