Publicitat
Cultura i Espectacles

Concert on line de Lildami per al Share Festival

Dilluns va començar el Share Festival #joemquedoacasa, que ahir va comptar amb la participació de l’artista egarenc Lildami. Els organitzadors del festival han impulsat aquesta iniciativa en col·laboració de Creu Roja Catalunya, una proposta que consisteix a fer uns “mini concerts a Instagram Live d’alguns dels artistes de Share per alleugerir aquests dies a casa”. Està previst que el Share Festival se celebri els dies 17,18 i 19 de juliol.

El primer dels miniconcerts el va protagonitzar dilluns Adrià Salas de La Pegatina i ahir va ser el torn de Lildam. A més de la música, s’hi transmetran “alguns consells importants de Creu Roja Barcelona per a poder enfrontar-nos a aquests dies”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top