Publicitat
Cultura i Espectacles

“La nit de Sant Joan” inaugura el cicle a la Crespi

Nova temporada al Casal de Sant Pere amb set propostes

La companyia Pam Teatre en el procés de creació de "La nit de Sant Joan"
Publicitat

La sala Crespi prepara la catifa vermella per rebre a les companyies i els espectadors. La programació de tardor, que es va presentar ahir, conté set propostes de teatre i dansa en gèneres diferents, per la qual cosa fa que l’oferta sigui variada. El tret de sortida serà aquest dissabte amb l’espectacle “La nit de Sant Joan”, basat en l’exitós muntatge de Dagoll Dagom, a càrrec de Pam Teatre, una de les dues companyies vinculades a la sala i a l’entitat gestora que és el Casal de Sant Pere.
Seguirà “La taverna de la Rosita” (23 d’octubre) de la mà de Qullonaka que és l’altra formació artística lligada a la Crespi. I després hi haurà el còmic egarenc Alberto Demomento (20 de novembre) que portarà el seu monòleg “¡Las mujeres mandan!”.  L’actor aprofitarà per gravar l’actuació en viu per poder-la compartir en diferents formats.

La dansa estarà representada pel Ballet Contemporani de Catalunya que té aquest espai de Sant Pere com a residència artística. La companyia farà l’estrena de “Pere i el llop” (6 i 7 de novembre), amb partitura de Serguei Prokófiev, que té com a protagonista a un nen que aconsegueix el respecte i la fraternitat dels animals perquè serveixi també d’exemple pels adults. La mateixa formació farà una nova visita a la Crespi amb “Xoc Anti-tempo”, un homenatge a la dansa creat per Miquel G. Font. Les dues obres s’interpretaran amb música en directe.

Publicitat

El cicle vol crear espectadors de present i futur. En aquest sentit, els gestors han animat a la companyia infantil i juvenil de Pam Teatre a pujar a l’escenari amb funció oberta al públic. Ho farà amb “Aladdin” (27 i 28 de novembre), la història d’un lladre que fa amistat amb una princesa i que té una llàntia màgica per satisfer desitjos. La programació es completarà amb una gala-concurs del Festival de Màgia de Terrassa (16 d’octubre) perquè la sala forma part del circuit d’espais d’aquest esdeveniment que es farà el proper cap de setmana.

Aquest és el segon cicle de tardor estable a la Crespi. La gestora de la sala, Sílvia Bartés, ha manifestat que “estem molt contents de fer estrenes de les nostres produccions i aportar-ne altres. Ho van engegar amb plena pandèmia i va tenir molt bona acollida i ho volem consolidar”.

Publicitat
“La nit de Sant Joan” inaugura el cicle a la Crespi
To Top