Publicitat
Cultura i Espectacles

Arrenca el jazz amb dos concerts i Jam session

Actuaciones de Jazz Up 4t i The Changes

La saxofonista Irene Reig /Santi Olivet

Aquest divendres arrenca la nova temporada estable de concerts en viu de la Nova Jazz Cava de Terrassa. La formació Jazz Up 4t, una excel.lent combinatòria de talent jazzístic amb Vitalik Vagriy (saxo tenor), Xavier Algans (piano), Xavi Castillo (guitarra) i Sergi Torrejón (bateria). La sessió inaugural clourà amb una Jam session on es descobrirà alguns dels protagonistes d’aquesta temporada.

El concert de Jazz Up 4t donarà pas el dissabte a The Changes que presenta proposta amb títol original:  “El Dia del Gruny”. La formació reunirà a músics reconeguts i fidels a la casa com Oriol Vallès (trompeta) Irene Reig (saxo alt), Lluc Casares (saxo tenor). Giuseppe Campisi (contrabix) i Joan Casares (bateria). El grup explica que “segons empara la legislació vigent, el Dia del Gruny és aquell en què les persones no poden comunicar-se a través dels mots habituals, contemplats en la normativa lingüística establerta. En canvi han d’emprar sons de tota mena, desinhibint-se de qualsevol filtre per tal que el diàleg sigui el més fluid i espontani possible”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Arrenca el jazz amb dos concerts i Jam session
To Top