Publicitat
Cultura i Espectacles

L’actor Jan Cornet, un “Visitante” a Sitges

L’actor forma part del repartiment de l’òpera prima d’Alberto Evangelio

Jan Cornet en una seqüència del film "Visitante"
Publicitat

Sitges serà fins al 17 d’octubre la capital del cinema internacional en el gènere fantàstic. Acull una nova edició del consolidat certamen que portarà moltes cares conegudes, però també d’altres que debuten per primer cop. A la cartellera hi trobem un actor terrassenc, Jan Cornet, que és un dels protagonistes de la pel·lícula “Visitante”, la primera d’Alberto Evangelio.

El film compta la història de la Marga que, en plena crisi amb el marit, decideix revisitar la casa familiar. Allà descobreix un portal dimensional que la comunica amb una altra realitat i que l’avisa que està a punt de succeir alguna cosa terrible. Cornet comparteix terror psicològic de ficció a primera línia amb l’actriu Iria del Río, Miquel Fernàndez i Sandra Cervera. “Visitante” ha estat escollida per entrar a competició en la secció oficial.

Publicitat

Alberto Evangelio havia despuntat fins ara en curtmetratges, alguns d’ells seleccionats pel mateix festival de Sitges com “La cruz”, “Alexis” i “Casa” . L’any 2020 va crear i dirigir la sèrie de ficció “Diumenge paella” per a Punt Mèdia. En el seu currículum suma més de 200 premis amb curtmetratges del gènere fantàstic.

Escac posa carpa
L’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Escac), amb seu a Terrassa, també estarà al certamen de Sitges. El centre universitari participarà els dies 12, 14 i 15 d’octubre amb la instal·lació “Fantastic Film Academy”, a través de la que portarà les normes i regles de la narrativa audiovisual del gènere fantàstic i del terror a escoles d’ESO i batxillerat. L’esdeveniment està organitzat en col·laboració amb CinebaseEscac. Per altra banda, tot el mes d’octubre, l’Escac farà un cicle de curtmetratges i llargmetratge s realitzats pels alumnes, en els que participaran els seus creadors. Aquesta activitat és de lliure accés, prèvia reserva de plaça a la mateixa escola.

Publicitat
L’actor Jan Cornet, un “Visitante” a Sitges
To Top