Publicitat
Cultura i Espectacles

Pere Arquillué actuarà a Terrassa

Protagonitza la comèdia “53 diumenges” de Cesc Gay

Pere Arquillué i Agata Roca, en una escena de l'obra

La temporada del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (Caet) ha incorporat en cartell la comèdia “53 diumenges”, de Cesc Gay i liderada per l’actor Pere Arquillué, de Terrassa. La funció s’ha programat  pel dia 19 de desembre al Teatre Principal. L’ obra se centra en la relació entre tres germans. Si tots tres es troben en una reunió familiar, hi ha una alta probabilitat que la vetllada es converteixi en una bomba de rellotgeria que pot explotar per la raó més insignificant. Només cal una frase aparentment inofensiva que faci d’espurna. El repartiment està liderat per Pere Arquillué, de Terrassa, juntament amb  Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva.

La nova proposta arriba després duna guardonada carrera com a director i guionista de cinema en la que Gay va decidir provar sort en eteatre. La primera la va encertar de ple. “Els veïns de dalt” va ser un èxit, tant en la versió catalana (vora de 90.000 espectadors) com en la castellana (més de 150.000 espectadors). Aquesta obra també estava liderada per l’actor egarenc. 

Afegir que de la temporada s’ha suspés “La habitación de María”, el monóleg de Concha Velasco, perquè l’actriu ha decidit abandonar els escenaris.

Publicitat
Pere Arquillué actuarà a Terrassa
To Top