Publicitat
Cultura i Espectacles

Premi al talent artístic en pintura

El Corol Vell lliura els premis del concurs i obre exposició

Obres del certamen premiades / LLuís Clotet

La Societat Coral Joventut Terrassenca-Coro Vell, va fer el lliurament aquest dissabte del 13è Premi de Pintura organitzat per l’entitat. Els guanyadors en categoria d’adults són els següents: primer premi per a Gerard Martín, de Seva (Barcelona),i patrocinat per Fundació Privada Sant Galderic, segon premi per a Montserrat Cortada, de Terrassa, i patrocinat per Ajuntament de Terrassa, i tercer premi per a Marta Palmero, de Terrassa (sòcia de l’entitat), i patrocinat per Societat Coral Joventut Terrassenca.

Pel que fa a la categoria infantil i juvenil, el primer premi ha estat per Berta Segarra, el segon per Elia Celeste Vargas i el tercer per Aina Rodríguez. Tots ells van rebre obsequis en caixes de pintura. En aquesta edició, l’entitat va rebre un total de 31 pintures en categoria adult i 5 pintures en categoria infantil i juvenil. Un bon nombre d’obres que ha suposat un augment respecte a l’any passat per la millora sanitària de la pandèmia. Després del lliurament, es va inaugurar l’exposició en la qual es va poder admirar les obres presentades amb tècniques i estils diferents. Així mateix, durant l’acte es va anunciar que el tema del concurs de l’any 2022 serà el d’eines del camp. El certamen de pintura del Coro Vell és un dels que tenen segell local amb bona participació i el lliurament de premis i la mostra registra molt bona afluència. Els premis estan patrocinats per la Fundació privada Sant Galderic i per l’Ajuntament de Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Premi al talent artístic en pintura
To Top