Publicitat
Cultura i Espectacles

El primer Festival de Cinema Castells presenta 25 produccions

Els premis es lliuraran el diumenge al MNACTEC

Els castells pugen al cinema

Terrassa celebra aquest cap de setmana el primer Festival de Cinema Castells (FCC), una nova proposta que pretén aportar visibilitat a les produccions castelleres de format i temàtiques diverses. El festival, amb seu al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica (MNACTEC),  projectarà un total de 25 produccions, a més de cinc diàlegs, que permetran oferir una visió polièdrica dels castells a través de la pantalla. El FCC està organitzat per la Revista Castells, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, el Parc Audiovisual de Terrassa i la Unesco i és una iniciativa inclosa en el programa Terrassa, City of Film.

El festival se celebra entre aquest divendres i el diumenge amb entrada lliure. Les projeccions es presenten en format documental, pel·lícules i vídeos. Està estructurat en quatre seccions, de les quals dues són a competició: documentals (amb sis pel·lícules) i promocionals (nou vídeos de colles castelleres). En l’apartat de diàlegs s’han programat cinc trobades que vinculen els castells i el món audiovisual,. Un d’aquest està relacionat amb l’espot de Minyons de Terrassa (2015). Els premis es lliuraran el diumenge a les 13 hores. 

Publicitat
El primer Festival de Cinema Castells presenta 25 produccions
To Top