Publicitat
Cultura i Espectacles

La Casa de Papel compta amb un director terrassenc

Albert Pintó, conegut també per les pel·lícules Sky Rojo, Malasaña i Killing God, forma part de l’equip de direcció de la sèrie de televisió espanyola de gran renom

Albert Pintó

La sèrie de televisió espanyola de gran renom internacional “La casa de papel” ja ha estrenat la segona part de la cinquena i última temporada. Albert Pintó, director i escriptor terrassenc, forma part de l’equip de direcció de La Casa de Papel, disponible a Netflix i enfocada principalment en robatoris per Espanya orquestrats de manera magistral i trepidant pels personatges que la protagonitzen. Ha esdevingut en els darrers anys tot un fenòmen global.

La sèrie també està dirigida per Àlex Pina (el seu creador), Jesús Colmenar, Miguel Ángel Vivas, Àlex Rodrigo, Alejandro Bazzano, Koldo Serra i Javier Quintas, entre d’altres.

No és la primera vegada que l’egarenc Pintó, graduat a l’Escac, col·labora amb un projecte de Netflix. Actualment té entre mans una pel·lícula amb la companyia protagonitzada per l’actriu espanyola Anna Castillo, que tractarà sobre Nada, una jove embarassada que escapa d’un país en guerra. La pel·lícula encara es troba en fase de producció i desenvolupament, per la qual cosa no se’n coneix la data d’estrena.

Albert Pintó també és conegut per haver dirigit les dues temporades de la trepidant sèrie de Netflix “Sky Rojo” (2021), el film de terror “Malasaña 32” (2020) i “Matar a Dios” (2017), la seva primera incursió en el llarmetratge al costat del també terrassenc Caye Casas. La pel·lícula va guanyar el premi del públic al Festival de Sitges.

Més sobre La Casa de Papel

La cinquena temporada de LCDP arriba amb grans sorpreses, després de la incertesa que va deixar a tots els espectadors bocabadats la quarta temporada. Netflix va anunciar que aquesta temporada suposa el desenllaç definitiu de la sèrie, que va estrenar el 2017 i va esdevenir un èxit.

L’esperat comiat de la producció televisiva deixarà a tothom amb un regust amarg a la boca, després de cinc anys empatitzant amb els personatges i seguint l’argument, o amb ganes de donar fi a la trama i un final feliç als seus protagonistes? De totes maneres, tot i que la sèrie acabi, la productora Netflix ja ha anunciat un pròxim “spin-off” de Berlín, uns dels personatges principals de la trama.

Publicitat
La Casa de Papel compta amb un director terrassenc
To Top