Publicitat
Cultura i Espectacles

Nadales amb Fredi’s Jazz Band

El grup sorgit de Matadepera protagonitza la Jam session

Una actuació anterior de la banda a la Jazz Cava

Compte enrere per al cicle festiu de concerts a la Nova Jazz Cava que es perllongarà fins a la festivitat de Reis. La sala rep aquest dijous, a les 21 hores, a Fredi’s Jazz Band, una formació que ja ha aconseguit fer-se un lloc important als escenaris.

Des de la seva fundació a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera l’any 2013, la Fredi’s Jazz Band no ha parat de créixer. Es va convertir en associació cultural i ja porta celebrats una pila de concerts sota la batuta d’Enric Alegre, i el seu àlbum de debut “peta” amb força com es demostrava la passada edició del Festival Jazz Terrassa.

El vincle de la big band amb la Nova Jazz Cava s’estreny. El Club de Jazz Terrassa els torna a obrir les portes, aquest dijous, de bat a bat per a celebrar un nou concert en el marc de la programació “Especial Nadal” i on les nadales no faltaran. Escoltarem el seu repertori habitual i presentaran les nadales que havien de tocar l’any passat i que la Covid va reduir a la seva publicació al canal YouTube. En aquest nou concert al club del Ptge. Tete Montoliu, no només tocaran en directe aquestes nadales, també presentaran tres veus femenines noves.

La Fredi’s Jazz compta gairebé amb 30 músics joves, que desplegaran tota la seva energia al davant d’un bon nombre d’instruments; trompeta, trombó, saxo, combos, clarinet, guitarra, flauta, piano, contrabaix i bateria. Tot preveu que serà una gran festa perquè a més la banda perllonga la jam amb un “after party” .

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nadales amb Fredi’s Jazz Band
To Top