Publicitat
Cultura i Espectacles

Homenatge a Billie Holiday i Edith Piaf

Susana Sheiman protagonitza Nadal i Sant Esteve a la Nova Jazz Cava

La cantant Susana Sheiman

Una de les veus més admirades i apreciades, Susana Sheiman, serà la protagonista dels concerts d’enguany de Nadal i Sant Esteve a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Sheiman presenta el seu espectacle “La Vie en Confidencial”, on fa un homenatge particular a les grans cantants Billie Holiday i Edith Piaf.

Quines serien les converses entre Billie Holiday i Edith Piaf?. De què parlarien aquestes dues dones contemporànies amb vides paral·leles i circumstàncies similars? Ambdues amb amors tempestuosos i moments històrics turbulents amb grans canvis viscuts. Susana Sheiman les imagina assegudes una davant de l’altra i, en comptes de parlar, cantat-se cançons…Què haguessin demanat al pianista? Quins temes voldrien interpretar juntes? Amb aquesta reflexió neix l’espectacle de Sheiman que uneix algunes de les peces que van acompanyar Lady Day i la Piaf en un repertori molt especial.

La cantant madrilenya interpreta en cos i ànima aquestes peces. La veu jazzística estarà acompanyada de Carles Morera, al bandoneon; Xavier Algans, al piano; Pere Loewe, al contrabaix, i Xavier Hinojosa, a la bateria. D’altra banda, dins de la programació festiva, la Cava ha cancel·lat el concert de Cap d’Any pel toc de queda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Homenatge a Billie Holiday i Edith Piaf
To Top