Publicitat
Cultura i Espectacles

L’escena musical terrassenca va deixar petjada a Youtube

Els videoclips de Doctor Prats i Miki Núñez, entre els més vistos

L’escena musical terrassenca va deixar petjada a Youtube, la plataforma audiovisual de distribució de continguts, durant l’últim any. Entre els 100 videoclips en català amb més visualitzacions de la plataforma el 2021 destaquen artistes egarencs en les primeres posicions, com Lildami, Doctor Prats, Miki Núñez i Sense Sal. En la posició número 5 es troba el tema “Massa bé”, de Doctor Prats, amb 792.400 reproduccions, i el grup egarenc torna a aparèixer a la posició 19, amb la cançó “Haizeak”, en col·laboració amb Huntza, videoclip que va arribar a les 353.200 reproduccions.

El videoclip “No m’ho esperava”, de l’artista de Terrassa reconegut internacionalment Miki Núñez, es troba a la posició 15 amb 391.000 reproduccions. El cantant egarenc torna a fer una aparició estel·lar a la llista a la posició 26 amb el videoclip “El tren del temps”, juntament amb el grup Txarango i Dave Zulueta, amb 288.700 reproduccions. Lildami, el cantant de trap català terrassenc del moment, ocupa la posició 37 amb el seu tema “2080”, amb 207.500 reproduccions. El traper torna a aparèixer a la llista a la posició 63, amb la cançó “Si vols”, juntament amb Huntza i Kickbombo, amb 102.000 reproduccions. El grup de pop-folk egarenc Sense Sal apareix a la posició 91 amb el videoclip “Com abans”, amb 65.300 reproduccions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top