Publicitat
Cultura i Espectacles

Josep Albert inaugura exposició als Amics de les Arts i Joventuts Musicals

L’exposició “Josep Albert, d’un silenci que no és resignat” es podrà visitar des del 8 de gener fins al 3 de febrer de 2022

Exposició de l'artista terrassenc Josep Albert i Alvira

Aquest dissabte 8 de gener, la sala Salvador Alavedra (carrer Teatre, 2) dins de l’edifici dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals, obre les seves portes a l’exposició “Josep Albert, d’un silenci que no és resignat” de l’artista egarenc Josep Albert i Alvira, pare del polític terrassenc Isaac Albert. L’exposició estarà disponible fins al 3 de febrer de 2022, de 18 a 20 hores.

La mostra cultural és una retrospectiva d’aquest artista terrassenc, on és podrà gaudir d’una pintura amb una descripció molt personal dels temes que tracta. Amb una pinzellada de poc gruix i treballada amb molta minuciositat i precisió, descriu els elements que conformen l’obra, donant una visió múltiple i parcial alhora, plena de detalls i situacions distintes. Recorda al pintor flamenc Peter Brueghel, i, sense anar tan lluny, al pintor Manuel Molí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Josep Albert inaugura exposició als Amics de les Arts i Joventuts Musicals
To Top