Publicitat
Cultura i Espectacles

El repte d’escriure per a l’escena

L’Escola de Literatura de Terrassa estrena nou curs d’escriptura dramàtica aquest dilluns 10 de gener

El curs s’impartirà tots els dilluns fins al 28 de març de 2022

L’entitat egarenca cultural Amics de les Arts i Joventuts Musicals obra un nou curs a l’Escola de Literatura de Terrassa per a tots aquells amb inquietuds literàries que vulguin aprendre a escriure per al teatre.

El curs de creació i escriptura dramàtica “Dramatúrgia: la poètica de l’instant vital” comença aquest dilluns 10 de gener i explorarà l’art de la veu de l’autor i dels caràcters ficticis, per establir una connexió emocional entre personatges i públic. No cal que aquells que s’hi apuntin tinguin formació prèvia, ja que el curs els ajudarà a aprofundir en les tècniques de la prosa i la poesia a nivell formal i pel que fa als mecanismes de fons de la creació.

El curs serà impartit per Marcel Clement i es durà a terme de forma presencial, des d’aquest dilluns fins al 28 de març.

L’horari serà tots els dilluns de 18:30 a 20:30 hores, amb un total de 24 hores en 12 sessions. El preu total del curs és de 365€, amb un 20% de descompte per a les persones associades a Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top