Publicitat
Cultura i Espectacles

Joana Arribas inaugura exposició a la Muncunill

Presenta el seu projecte artístic “Etiquetes”

L'artista Joana Arribas

L’EspaiDos de la Sala Muncunill obre aquest dissabte,a a les 18 hores, un nou cicle d’exposicions. S’inaugura “Etiquetes” de Joana Arribas, de Terrassa. Es tracta d’un projecte artístic i personal de l’autora, que parla de desetiquetar, de descompondre les històries i vivències, d’autocriticar-se. Arribas explica que “és una crida a la sinceritat, la reivindicació i la reflexió des d’una mirada íntima i femenina, de mare, de dona. Sentiments i capes internes per reconstruir, analitzar, per acabar sent que vols ser, qui ets, ser tu”. L’activitat forma part del programa de TerrasaArtsVisuals. 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top