Publicitat
Cultura i Espectacles

El PAR en Dansa balla el “Trencanous”

L’espectacle del ballet fa quatre funcions i tres han exhaurit les localitats

Una escena de l'espectacle del PAR en Dansa

Els ballarins del Programa d’Alt Rendiment en Dansa (PAR) presenten aquest cap de setmana, a partir del divendres,“El Trencanous”, una obra de ballet amb partitura de Txaikovski, estrenada el 18 de desembre de 1892 al Teatre Mariïnski de Sant Petersburg, sota la direcció de Riccardo Drigo i amb la coreografia de Lev Ivànov.

L’espectacle tindrà lloc a La Factoria Cultural de Terrassa. Cal dir que s’enlaira amb un gran èxit perquè tres de les quatre funcions (les del dissabte i diumenge) ja tenen les localitats exhaurides. 

Aquest famós ballet nadalenc serà posat en escena amb la coreografia de Rodolfo Castellanos sobre la base clàssica de Petipà, i seguirà el guió original introduint petits canvis en els balls de cada país. A la primera escena es comptarà amb la participació d’alumnes més petits d’escoles de dansa del territori i hi haurà l’actuació de Drosselmeyer, un autèntic mag que ens transportarà a un món de fantasia inoblidable.

“El Trencanous” reprodueix un món oníric ple de color i felicitat que fa volar la imaginació dels infants fins allà on són capaços d’arribar. Un espectacle d’alegria, color i dansa carregat de llum i fantasia que ens transporta a un somni molt real.

Una cita ineludible pel públic familiar 

El PAR en Dansa ofereix formació continuada per a joves ballarins entre 15 i 22 anys, que volen fer el salt a la vida professional. El programa consisteix en un treball intensiu de ballet de 40 hores a la setmana, en unes instal·lacions òptimes com les que ofereix la Factoria Cultural de Terrassa i l’acompanyament per part de grans professionals de la dansa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El PAR en Dansa balla el “Trencanous”
To Top