Publicitat
Cultura i Espectacles

Jazz amb homenatge a Frank Sinatra

L’artista català ret homenatge a una de les grans veus internacionals

Frank Dubé és una enamorat de Frank Sinatra /Miquel Carol

La programació de la Nova Jazz Cava per aquesta setmana presenta una oferta eclèctica i diversa. Entre el concerts més personals cal destacar el de Frank Dubé (divendres) que presentarà el seu homenatge a Frank Sinatra en el seu nou espectacle “De Frank a Frank”. Considerat un apassionat i enamorat del swing, el polifacètic artista català posa la seva veu a disposició de la que considera la millor veu de tots els temps. Dubé  farà tribuit a Sinatra en un concert intimista, cercant la proximitat del públic. Estarà acompanyat de Gemma Costa, a la veu, Pep Pladellorens, al piano, Eduard Altaba, al baix elèctric Noel Meya, a la bateria.

El saxofonista Walt Weiskopf

El concert del dissabte tindrà com a protagonista el quartet liderat pel saxofonista Walt Weiskopf, que presentarà el nou àlbum “Instrospection”. Es tracta d’un músic que captiva per la seva increïble musicalitat que mostra tan en directe com en el seu darrer treball enregistrat amb el seu quartet europeu. A Walt Weiskopf s’uneixen els músics danesos Carl Winther, al piano,  Andreas Lang, al contrabaix, i Anders Mogenesen, a la bateria. Abans que això passi, hi haurà la Jam session del dijous a càrrec del Taller de Músic ESEM conduït per Javi Quartet.

Per altra banda, la Nova Jazz Cava acollirà el diumenge l’espectacle de flamenc “Nuestro sentir”, amb Joni Maqueda&Luis el Granaino.  El duet compten amb una llarga trajectòria en el món del flamenc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Jazz amb homenatge a Frank Sinatra
To Top