Publicitat
Cultura i Espectacles

Concert solidari amb èxit

Hereus del Beat i Galgo Lento han aconseguit fons per reposar el material sostret

El concert va tenir lloc a la Sala La Rasa 64 / Arnau Alcalà

“Estem molt agraïts”. Són paraules de Jordi Arrebola, el promotor del concert solidari de les bandes locals Hereus del Beat i Galgo Lento, hores després de l’actuació a la Sala La Rasa 64 de Terrassa. Una actuació, que va tenir lloc el dissabte i era extraordinària perquè es va organitzar per recaptar fons després del furt de material que van patir els dos grups de música al seu estudi de son i gravació el passat mes de desembre.

El promotor va explicar que hi van assistir unes 150 persones i que amb la venda de les localitats i de les samarretes ja han pogut cobrir el cost per reposar el material sostret. Les dues bandes locals tenen l’estudi a Ca n’Aurell i un dels dies que van anar, es van trobar amb el robatori del material. Van fer denúncia als Mossos d’Esquadra, però ha estat impossibles fins avui de recuperar el material que es van emportar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Concert solidari amb èxit
To Top