Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez i Lildami, els més nominats als Premis Enderrock 2022

Els premis de música per votació popular es lliuraran el 3 de març

Miki Núñez té dues nominacions als Premis Enderrock 2022

Els cantants terrassencs Miki Núñez i Lildami, juntament amb Sara Roy, la companya de Miki Núñez que viu a Terrassa, són dels més nominats als Premis Enderrock 2022 que es fan per votació popular. La gala de la 24a edició dels Premis de la Música Catalana se celebrarà el dijous 3 de març a l’Auditori de Girona. La Nit Enderrock s’emetrà en directe i per primera vegada en reproducció en línia a través dels canals de TV3, la Xarxa i iCat.

Els artistes més nominats en aquesta edició són la cantant Sara Roy, amb tres categories a millor disc (“(A)mar“), cançó i artista revelació. Encapçala la llista el grup Oques Grasses amb cinc categories a millor artista, disc, cançó, directe i clip.

Per la seva banda, Miki Núñez està nominat amb dues categories al millor directe i al millor artista. Així mateix, comparteix amb Sara Roy una nominació a la categoria a millor canó d’autor “Tot és més fàcil”. El cercle de nominacions de Terrassa es completa amb Lildami en dues categories a la de millor disc de música urbana per “Viatge en espiral” i a la millor cançó de folk juntament amb Arjau.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top