Publicitat
Cultura i Espectacles

Còctel de músiques, swing ballable i poesia

Un munt de propostes a la Nova Jazz Cava

El quintet Bratia fusiona músiques tradicionals

La temporada estable de la nova Jazz Cava s’omplirà aquest divendres, a les 22 hores, del còctel explosiu de Bratia, un quintet  que mescla la música tradicional dels Balcans, Europa de l’Est i Orient Pròxim. La seva propsota està considerada com única. El concert, que serà a les 22 hores, porta per nom “Balkan Pompe Ignition” i estarà interpretat per  Pere Nolasc Turu, al violí, Quentin Flageul, a la guitarra Manouche, Víctor Paradís, a la guitarra Manouche, Ivan Kovacevic, al contrabaix i Stelios Togias, a la percussions.

La banda barcelonina neix de la necessitat del contrabaixista serbi establert a Barcelona, Ivan Kovacevic, d’unir dos mons musicals: l’infinit món sonor dels països balcànics i l’energia, sobrietat i precisió del jazz “manouche” unificats pel nomadisme de la música gitana. Com un dels pilars de l’emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i amb l’experiència acumulada durant anys en més de 35 països, Kovacevic s’uneix a Batria amb els seus dos companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias i el violinista tarragoní Pere Nolasc Turu. Junts s’embarquen en aquesta aventura formant un quintet amb dos guitarristes experimentats en el llegat de Django Reinhardt com són Victor Paradis, de procedència canadenca, jove promesa que en poc temps s’ha convertit en un imprescindible de la capital catalana i Quentin Flageul.

Abans, aquest dijous, a les 21 hores, hi haurà la Jam session. En aquesta ocasió estarà protagonitzada per Marta Duran 4tet. Marta Duran, al saxo tenor, Lidia Facerías, al piano, Héctor Tejedo, al contrabaix i Pau Gurpegui, a la bateria.

La programació ofereix més cites que van més enllà de la música. Demà dimecres, a partir de les 22 hores, hi haurà música i ball, amb el grup Lindy Hop i el dijous, a les 19 hores, nova sessió de La Deu de les veus-Paraules i música, amb el títol “Intempèrie”, una performance íntima i acollidora que compila versos d’Anna Fernández.  interpretats per la veu de Nunu Garcia i il·lustrats per Judith con H. I el dissabte, a les 22 hores, més swing ballable per celebrar la festa de Carnestoltes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Còctel de músiques, swing ballable i poesia
To Top