Publicitat
Cultura i Espectacles

Voro García Roommates causa furor al palau del jazz de Terrassa

El concert del quintet de jazz s’havia de celebrar a la Plaça Catalunya en el marc del 41è Festival de Jazz de Terrassa, però a causa de les pluges s’ha traslladat a la Nova Jazz Cava

El concert de Voro García Roommates a la Nova Jazz Cava / Santi Olivet

El quintet de jazz “Voro García Roommates”, creat a partir d’una aliança entre companys d’un pis de Begues, prop de Gavà, ha causat sensació aquest diumenge a la Nova Jazz Cava. El concert de la banda havia de celebrar-se a l’aire lliure a la Plaça Catalunya, en el marc del 41è Festival de Jazz de Terrassa, però finalment les pluges han fet que es traslladés al palau de jazz per excel·lència de la ciutat i l’omplís de gom a gom.

El trompetista i compositor valencià, Voro García, ha portat la veu cantant del grup durant tot el concert, però s’ha coordinat perfectament amb els altres integrants: l’andalús Enrique Oliver, que ha fet unes demostracions magistrals davant el saxo tenor; Jaume Llombart, guitarrista expert que aporta el seu llenguatge inquiet i d’avanguarda al grup; Marko Lohikari al capdavant del contrabaix, i Jordi Rossy, bateria i guanyador del Premi Jazzterrasman 2020.

Els solos han estat una arma molt potent durant l’esdeveniment. Cada integrant del grup ha tingut el seu moment protagonista amb el tema que havia compost, i ha despertat clams i sons d’exclamació entre el públic. D’aquesta manera, Jaume Llombart ha acariciat les cordes de la guitarra amb “Minor Pennies”, Enrique Oliver ha acariciat el saxo i l’ambient amb “You know I can” i “Confluencias”, Jordi Rossy ha marcat de manera potent amb la bateria “Hope”, Voro García ha fet ressonar amb la trompeta “A la luz” i tots junts han tocat alguns temes del seu nou disc, entre ells “Incerteza” i l’estàndar “Pure Butterflies”.

El concert ha omplert la Nova Jazz Cava de gom a gom / Santi Olivet

Sentim i toquem tots els temes com si fóssim a casa nostra. Per a nosaltres, és un plaer compartir-los avui”, ha exclamat Voro García. La gran majoria dels assistents al concert eren fidels seguidors del grup des dels seus inicis i amants del jazz: “Sóc de Terrassa de tota la vida i considero que és un dels punts forts de la nostra ciutat. Tenim molta qualitat de jazz i el Festival reuneix grups d’alt nivell. No podia faltar “Voro García Roommates” al cartell d’aquest any”, ha comentat en Josep Maria Ferrer, que assisteix a gairebé cada concert del Festival de Jazz de Terrassa des de fa anys.

D’altres no coneixien la banda, però s’han quedat gratament sorpresos. És el cas d’en Manuel López, músic de carrer que s’ha sentit atret per la passió per les notes i ha decidit entrar al concert que s’ha celebrat a la Nova Jazz Cava, per sortir-ne gratament satisfet: “Saben coordinar-se perfectament entre ells i es nota que tenen molta experiència. Des d’ara els veuré més en concert”, ha especificat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top