Publicitat
Cultura i Espectacles

Suspeses les funcions de “Romeo y Julieta”

La companyia ha comunitat que s’anul·la per casos de Covid

Una escena de l'espectacle "Romeo y JUlieta"

La Factoria Cultural (LaFACT) comunica que han quedat cancel·lades les funcions de “Romeo y Julieta”. previstes pels dies 2 i 3 d’abril per casos de Covid a la companyia. Les entrades comprades a través de la web es farà la devolució automàtica en els propers dies. Si 0heu comprat les entrades a taquilla cal posar-se en contacte a través del correu taquilla@lafact.cat. La FACT informarà si hi ha noves dates per les funcions.

Basat en l’obra original de William Shakespeare, aquest musical apte per a tots els públics presenta la llegendària història prohibida entre “Romeu i Julieta”. Una obra que parla de temes trascendentals com la força de l’amistat, l’odi, la venjança i, per sobre de tot, l’amor. El musical programat a LaFACT es presentava en castellà.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Suspeses les funcions de “Romeo y Julieta”
To Top