Publicitat
Cultura i Espectacles

El musical “Antoine” farà parada a la Factoria Cultural de Terrassa al maig

El musical guanyador del premi MAX 2021 de les arts escèniques a Millor espectacle revelació convida a descobrir la història que hi ha darrer d'”El Petit Príncep”

La Factoria Cultural de Terrassa acollirà el pròxim 28 de maig la representació del musical “Antoine”, una oportunitat per descobrir la història que s’amaga darrer d'”El Petit Príncep”, el segon llibre més traduït al món després de la Bíblia.

L’espectacle, que està en plena gira nacional recorrent teatres d’arreu del territori, pretén que l’espectador descobreixi els secrets d'”El Petit Príncep” retrobant-se amb el llibre i els seus personatges i descobrint l’apassionant vida de qui el va crear i donar vida. I és que “Antoine” representa la unió que va existir entre el seu autor, Antoine de Saint-Exupéry, i el seu personatge principal i reflecteix una vida sencera marcada per l’aventura, on s’enalteix la grandesa de l’ésser humà per damunt de l’individualisme.

La idea original i la producció executiva van a càrrec de Dario Regattieri, conseller delegat de beon Entertainment, mentre que el seu autor i director és Ignasi Vidal.

Entre els actors hi ha Javier Godino, que interpreta el paper d’Antoine, mentre que en el paper d'”El Petit Príncep” hi ha Víctor Arbelo. El repartiment també compta amb Beatriz Ros, Javier Enguix, Alicia Lobo, Javier Arroyo ‘Jota’, Mónica Solaun, Inmaculada Mira i Diego Molero.

La banda Elefants ha estat l’encarregada de compondre la música d’aquesta obra. A més, el musical ja compta amb la seva pròpia banda sonora.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El musical “Antoine” farà parada a la Factoria Cultural de Terrassa al maig
To Top