Publicitat
Cultura i Espectacles

L’escena local puja el teló amb 11 obres

El programa s’inaugura dissabte amb la comèdia “El tunante”

Una escena del musical "Aladdin" de Pam Teatre

L’associació grup de teatre Menos es Más amb la comèdia “El tunante”, amb direcció de Paco Burguillos, inaugurarà el 15è cicle d’Escenes Locals aquest dissabte a la sala Xavi Sallent del centre parroquial de la Santa Creu (20 hores). La programació d’enguany, que s’estén fins al 19 de juny, reunirà gairebé a una dotzena de companyies de teatre amateur que oferiran les seves propostes teatrals a equipaments distribuïts arreu de la ciutat.

El  cartell d’espectacles d’aquest 2022 serà divers en gèneres amb l’objectiu de satisfer a tots els públics, adult de manera majoritària i també infantil. El mes de maig s’iniciarà amb el musical “Aladdin”, a càrrec de Pam Teatre, (dia 6 de maig al teatre Salesians), que conte la història d’un lladre de bon cor que emprèn el rescat d’una princesa, i continuarà amb una comèdia negra, “El secret de les mosques”, de la companyia 8 (dia 7 de maig  a la sala Xavi Sallent), que farà un retrat de família marcada per molta presència femenina. Després arribarà “La moneda”, de Punt i Seguit, (15 de maig al centre cívic Sant Pere Nord), una obra que posa a prova l’amistat i “La nostra ciutat”, de Capitanostrup de Les Pisanes, (22 de maig al centre cívic Montserrat Roig) que presentarà una història del món.

Representants de les companyies amb la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ahir, després de la presentació del cicle al centre cívic Montserrat Roig

El mes de juny s’obrirà amb una comèdia policíaca que porta el títol de “Melocotón en almíbar”, a càrrec de la companyia Sin Memoriam Teatre Band, (dia 5 de juny a la sala Crespi). L’obra arrenca quan cinc atracadors es refugien en un pis després d’un robatori en una joieria en el que apareixerà una monja.  Prosseguirà amb una altre obra en to de comèdia que és “Qué puede salir mal?”, de la companyia Terratreros ( dia 11 de juny al casal de Can Parellada), que té com a protagonista a un escriptor que espera acabar una novel·la i no pot.  A  “Truca a la porta”, d’Estero Rum’s, (dia 12 de juny al centre cívic Alcalde Morera) també un home, en Joan, es el personatge central però aquí es parlarà de la solitud de la gent gran.

El cicle es clourà a mitjans de juny amb propostes per arrencar somriures i rialles. La comèdia “Taxi”, amb la companyia 34 passes (dia 18 juny al centre cívic Maria Aurèlia Capmany), ens farà descobrir i compartir la doble vida d’un taxista de Barcelona anònim i “Toc toc”, amb el grup del Social, (dia 19 juny al centre cívic Alcalde Morera),  es presentarà a un grup de pacients que esperen la visita del psiquiatra. La darrere obra serà “Arsènic i puntes de coixí”, de Farga’m Teatre (dia 19 de juny a l’Ateneu Candela) que té com a protagonistes a dues dones velletes que tenen una manera especial de fer caritat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top