Publicitat
Cultura i Espectacles

Distinció internacional a l’artista Teresa Jordà

L’artista ha rebut una distinció de la xarxa internacional Watercolor World

L'artista plàstica Teresa Jordà

La creadora plàstica Teresa Jordà acaba d’arribar d’Itàlia amb un nou premi internacional. Jordà ha estat distingida pel seu talent per la xarxa Internacional InWatercolor -aquarel·la sobre paper- que està liderada per Fabrizanoin Acquarello. Jordà està molt satisfeta. “És un reconeixement internacional com a acreditada artista aquarel·lista abstracta, un premi que es considera molt valuós i respectat en l’àmbit mundial”.

Teresa Jordà participa en aquesta convocatòria internacional d’aquarel·la d’aquesta xarxa InWatercolor des de fa sis anys. El vincle es concreta en activitats plàstiques, classes magistrals, intervencions, convocatòries, conferències internacionals i altres propostes. La distinció de la xarxa arriba uns dies després que l’Ajuntament de Terrassa aprovés concedir-li la Medalla d’Honor de la Ciutat i que la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi la nomenés acadèmica corresponent per Terrassa. Jordà va rebre aquest premi com un regal. “Estic molt contenta perquè és un reconeixement a la meva trajectòria. I el més interessant de tot és que l’aquarel·la, que és el meu ADN, entra dins de la institució. Això és una proesa mai somniada perquè dins la pintura, l’aquarel·la sempre es considerava la seva germana pobra”. Tot això de bracet i després d’inaugurar l’exposició “Una ofrena a Terrassa” que es va inaugurar a principis del mes de març a la Sala Muncunill.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Distinció internacional a l’artista Teresa Jordà
To Top