Publicitat
Cultura i Espectacles

Un sentit homenatge a Salvador Donadeu

Els seus companys dels Sònics i el Pop-60 van recordar Donadeu diumenge a la sala Legends de Terrassa

L'escenari del Legends es va omplir d'amics, companys i familiars del músic terrassenc

La sala terrassenca Legends Dance Hall va acollir diumenge un sentit i festiu homenatge a Salvador Donadeu, un músic amateur terrassenc que va morir el passat mes de desembre. Durant la seva àmplia trajectòria, va tocar en diverses bandes. Va voltar per tota mena de festivals, sales de concerts i escenaris de la ciutat, de la comarca i del país, com la Nova Jazz Cava, l’antic Centre Cultural, la Societat Coral Els Amics, el Comanou, el Reina Victòria, el Bau House, el Legends Dance Hall, The Cavern Rock Club, Ball Vallès i La Moguda, entre d’altres.

El Legends es va quedar petit per assistir a aquesta festa-concert d’homenatge en memòria de Salvador Donadeu (1951-2021), bateria i fundador de mítiques bandes terrassenques com els Sònics i els Pop-60.

Salvador Donadeu, tocant la bateria en una actuació a la Nova Jazz Cava

Donadeu va ser un músic vocacional i un enamorat de tota mena de música, en especial de The Beatles. Com es va destacar en els diversos parlaments que es van dur a terme diumenge damunt l’escenari del Legends, que ell havia trepitjat tantes vegades, als 14 anys va tenir la seva primera bateria. “El pare li va dir que si volia una bateria, primer hauria d’aprendre a tocar el piano”, va explicar la seva filla Sandra en un discurs emotiu i divertit alhora.

Els Beatles i el cinema

Va ser Donadeu un músic de cor, algú que va transmetre el seu amor per la música i per la cultura en general. El cinema amateur va ser un altre dels camps que va explorar amb la seva càmera de 8 mil·límetres. Havia guanyat diverses edicions del Rotllo del Coro Vell.
Un nombrós grup de familiars i amics i els components dels grups amb els quals havia tocat i tocava fins al dia de la seva mort van voler-li retre un darrer homenatge. Amb tots ells va gaudir, riure i estimar, fins al darrer concert, fins al darrer assaig, fins al darrer alè.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top