Publicitat
Cultura i Espectacles

La revetlla de Sant Joan de la Cava es trasllada a la sala

L’Ajuntament necessita l’espai exterior pel dispositiu contra incendis

Lluc Casares, un dels músics de la revetlla a la Nova Jazz Cava

El concert de la revetlla de Sant Joan de la Nova Jazz Cava(22 hores) es farà, finalment, a dins la sala i no al pati exterior com s’havia previst. El motiu és que l’Ajuntament necessita aquest espai per facilitar el dispositiu de prevenció i seguretat de la revetlla per l’actual situació d’incendis. Aquest dispositiu concentra més patrulles al pati i, per tant, no es pot celebrar l’actuació, segons han explicat des de Jazz Terrassa.

Els músics convidats per amenitzar aquesta nit d’estiu tan especial són Oriol Vallès, a la trompeta, Lluc Casares, al saxo, Jöel González, al piano, Giussepe Campisi,  al contrabaix i Andreu Pitarch, a la bateria. Un quintet de luxe  que s’ha format a les millors escoles amb nota alta, que ha participat i col·laborat en formacions de primera línia i que ha aconseguit posicionar-se com a capdavanters de l’escena jazzística actual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top