Publicitat
Cultura i Espectacles

Joel Joan, el gran divo del teatre català

És el protagonista de l’obra “El gran comediant” que es representarà per Festa Major a LAFACT

Joel Joan, en una imatge de la comèdia /David Ruano

El tàndem creatiu format per Joel Joan i Hèctor Claramunt tornen als escenaris després de crear els èxits teatrals “El pare de la núvia” i “Escape Room”. En aquest cas han creat, “El gran comediant”, una obra que parla de temes universals com l’amistat, la rivalitat, l’èxit i el fracàs.

La història té com a protagonistes a Llorenç (Joel Joan) i l’Ernest (Xavi Mira), dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat mai de sortir.

Finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola. En Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors guia d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar. De sobte, les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits. En Llorenç no ho pot suportar, agafa gelosia i saboteja el seu èxit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Joel Joan, el gran divo del teatre català
To Top