Publicitat
Cultura i Espectacles

Nova presència de JJ Parki a la ràdio dels Estats Units

L’artista i lletrista anglès fa una col·laboració amb la cantautora xilena Josefina Echenique

El músic establert a Terrassa continua tenint presència a la ràdio dels Estats Units

JJ Parki, músic i lletrista anglès establert a Terrassa, ha fet una col·laboració amb la cantautora xilena Josefina Echenique que ja es pot escoltar “Amazing Radio USA”, cadena radiofònica dels Estats Units. Tot i que el seu llançament oficial serà el pròxim dijous dia 25 d’agost a les plataformes d'”streaming”, aquesta emissora ja ha presentat el tema “Mañana”, on ha participat Parki, a més del bateria i productor Donald Manuel.

L’artista anglès ja havia rebut suport des del mateix canal de ràdio amb altres col·laboracions com “My Esprit”, “The First One Is As Good As The Last”  o “Let’s Get Back In The Car” i aquesta és la seva tercera col·laboració. “Mañana” tracta sobre el fet de tenir paciència abans de prendre una decisió.

James Parkin, de nom artístic de JJ. Parki, va contactar amb Josefina Echenique durant el confinament, l’any 2020, a través de la pàgina StarNow. Parki li va enviar una lletra que tenia escrita de feia anys, basada en les obres de l’escriptora Gloria Fuertes i, que, originalment, la va crear per un projecte de teatre independent. “Mañana” va guanyar quatre estrelles de cinc i va rebre elogis del jurat del concurs anual UKSC (United Kingdom Songwriting Contest).  Dos anys després arriben dos “remixs” del productor Donald Manuel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top