Publicitat
Cultura i Espectacles

“Eufòria” supera els 26,5 milions de reproduccions de vídeo i àudio a les plataformes digitals

El cantant terrassenc Miki Núñez ha presentat el programa de TV3, juntament amb Marta Torné. El traper egarenc Lildami ha fet de membre del jurat

Miki Núñez i Lildami al programa Eufòria

El programa de TV3 “Eufòria”, presentat pel cantant terrassenc Miki Núñez i Marta Torné, ha traspassat les pantalles i és tot un fenomen a les plataformes digitals. La presència terrassenca encara s’ha estès més enllà: el traper egarenc Lildami també ha estat membre del jurat, juntament amb Elena Gadel i Marc Clotet.

En total, s’han fet més de 26,5 milions de reproduccions dels vídeos i els àudios de les cançons del programa a les plataformes digitals. Pel que fa als vídeos, s’han fet més de 25,4 milions de reproduccions, repartides de la següent manera: TV3alacarta, amb 4.143.395; Instagram, amb 14.853.985; YouTube, amb 5.348.860; TikTok, amb 1.080.000, i Twitch, amb 115.000.

Pel que fa als àudios de les cançons, han superat 1.030.000 reproduccions, el 96% de les quals s’han fet des de la plataforma Spotify. Sumada a la resta –Deezer, Apple Music i Amazon Music–, representen el 99,9% del consum digital a Catalunya, i disposen d’una playlist amb els temes que els concursants van interpretar a les gales d’“Eufòria”.

La creació d’aquesta llista de reproducció única on l’usuari disposa de tots els singles ha propiciat una gran resposta per part del públic. La playlist és la principal font de reproduccions, corresponent en alguns casos al 25-30% dels streams per single. Per altra banda, els charts de Spotify han destacat com a tendència a Barcelona diverses cançons que fan posicionar diversos cantants.

L’estratègia de la CCMA és generar continguts transmèdia que funcionin per pantalla però que siguin capaços d’anar molt més enllà, i les plataformes digitals són un dels objectius, amb continguts dirigits a tots els públics i que generin esdeveniments i experiències als espectadors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top