Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez canta al Camp Nou per l’ELA

El cantant terrassenc entonarà l’himne “Ara” al partit solidari del FCBarcelona-Manchester City aquesta nit

Miki Núñez en concert

Miki Núñez, el cantant terrassenc que va saltar a la fama després de participar al programa de talent musical Operación Triunfo 2018, actua aquesta nit al Camp Nou, a Barcelona, al partit solidari del FCBarcelona contra el Manchester City. L’egarenc cantarà l’himne “Ara”, que simbolitza la lluita contra l’ELA (esclerosis lateral amiotròfica) i creat i produït per Jordi Cubino, director musical d’Eufòria, programa de TV3 que va presentar també Miki Núñez.

La notícia que el cantant de Terrassa entonaria l’especial cançó es va donar el 20 de juny, dia de la presentació del partit solidari a l’Auditori 1899 del FC Barcelona, amb Juan Carlos Unzué, exporter espanyol i impulsor del partit, Joan Laporta, president del FCBarcelona, i Josep Guardiola, tècnic del Manchester City. Juan Carlos Unzué, l’exporter espanyol que jugava com a porter i va militar en diversos equips de la Primera Divisió espanyola, pateix aquesta malaltia degenerativa des de fa dos anys i ha organitzat diversos actes benèfics per recollir fons per a la investigació de la malaltia.

L’himne va ser una sorpresa per a Unzué desvetllada durant l’acte. Miki Núñez ja va anunciar a les xarxes la seva satisfacció per participar a l’acte benèfic. “He tingut l’honor de cantar l’himne escrit i produït per Jordi Cubino “Ahora” i “Ara” per a la lluita i investigació de l’ELA”, va piular a Twitter. Recentment, ha recordat a les xarxes que s’aproximava el partit. L’himne tindrà finalitats solidàries i tots els beneficis que es recullin pels drets de reproducció de la cançó es destinaran a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

L’objectiu del partit, que es jugarà aquest 24 d’agost a les 21.30 hores, és omplir el Camp Nou i destinar tots els fons recaptats a la investigació contra l’ELA, a través de la Fundación Luzón y Trical. Ja són 51 mil entrades venudes. També hi haurà una bufanda commemorativa, que es vendrà durant el partit i servirà també per destinar fons a la Fundació. A més, tots aquells que assisteixin al Camp Nou podran escoltar la cançó interpretada per Miki en directe. El partit es retransmetrà a través de Barça TV+.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top