Publicitat
Cultura i Espectacles

Una família de Terrassa, al programa de TV3 “Persona infiltrada”

Un moment de la gravació del programa al Parc Sant Jordi / Arnau Alcalà

La família Marcote Vilte, de Terrassa, serà la protagonista aquest dijous del programa de TV3 “Persona infiltrada“. En aquest capítol el concurs jugarà amb una família catalanoargentina amb molta personalitat i tindrà un convidat polifacètic: el periodista Xavier Graset.

Segons TV3, el resultat és un programa variadíssim: amb molta gastronomia argentina, una mica de rock dur, periodisme d’investigació a peu de carrer i molt “buena onda, pibe”. I, evidentment, 5.000 euros en joc.

La presentadora, Marta Torné, i el convidat del programa, Xavier Graset / TV3

“Persona infiltrada” és una divertida barreja d’intriga, reality i concurs en què les famílies no són mai el que semblen. A cada capítol, una cara coneguda passa dotze hores amb una família amb l’objectiu de descobrir qui no en forma part realment i, per tant, és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competeixen per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi poden jugar des de casa, a través de l’aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada. 

De fet, per ajudar els espectadors a encertar qui és la persona infiltrada, a les xarxes socials del programa es comunicarà una pista exclusiva que descartarà dos membres reals de la família per ajudar els seguidors a trobar qui és la persona infiltrada abans de votar.

El capítol en que apareix la família de Terrassa es va gravar el juliol de 2021. La productora es va desplaçar al pont de les Esglésies de Sant Pere i al Parc de Sant Jordi, dos espais emblemàtics de la ciutat, segons van explicar fonts del Parc Audiovisual de Catalunya a Diari de Terrassa.

El capítol en qüestió s’emetrà dijous a les 22.45 a TV3.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una família de Terrassa, al programa de TV3 “Persona infiltrada”
To Top