Publicitat
Cultura i Espectacles

Josep Roig, músic de l’any 2022 a Terrassa

L’associació Enfoc Musical reconeix la seva tasca en la promoció de la música, especialment en el sector audiovisual

El músic, compositor, productor musical i tècnic de so terrassenc Josep Roig i Boada ha estat escollit per l’associació Enfoc Musical com a “Músic de l’any a Terrassa 2022” en reconeixement a la seva “intensa” tasca en la promoció de la música especialment en el sector audiovisual.

Nascut a Terrassa l’any 1957, Roig ha treballat en la composició de bandes sonores per a cinema, televisió i sèries d’animació per a productores com Neptuno Films, D’Ocon Films, Universal, Sauthern Star, TV3 i TVE, entre altres. També ha treballat per a curtmetratges i audiovisuals.

Des dels inicis de la seva carrera professional, ha col·laborat estretament amb el director audiovisual Josep Lluís Viciana com a compositor de la banda sonora en productes tan coneguts com “El món màgic del màgic Bruffi”, “Los aurones”, “Els Fruitis”,“La vaca Connie”, “Tex” i “Aquest conte no s’ha acabat”, sèrie estrenada aquest 2022.

Roig ha produït i ha col.laborat amb molts músics de la ciutat, en els seus projectes, tant com a tècnic de so, com a través del segell discogràfic Temps Record. Josep M. Farrás, Enric Carreras, Aleix Puig, Joan Casals, Pep Coca, i Boxets han estat alguns d’ells. Una d’aquestes produccions, “Els amants de Lilith” (Temps Record, 2008), de Lídia Pujol, va ser nomenada dins de les 20 millors produccions discogràfiques del Womex l’any 2008.

L’acte de lliurament del guardó que s’ha anunciat ara no es durà a terme fins la setmana del Dia Internacional de la Música, el juny de 2023.

Els anteriors guardonats del Músic de l’any a Terrassa han estat Josep Freixas (2014), Lydia Campà (2015), Miquel Farré (2016), Josep Maria Farràs (2017), José Ávalos (2018), Joan Casals (2019), Miqui Giménez (2020) i Teresa Marçal i Escudero (2021).

“Hi ha qui no en sap de música i fa unes cançons molt maques”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top