Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez vestirà roba de segona mà en la seva propera gira

El cantant de Terrassa col·laborarà amb l’Agència de Residus de Catalunya en la difusió dels valors del Pacte per la Moda Circular

El cantant de Terrassa Miki Núñez vestirà roba de segona mà en els seus concerts per promoure la moda circular. El cantant ha arribat a un acord amb l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per col·laborar en la difusió dels valors del Pacte per la Moda Circular, una iniciativa entre institucions i empreses de la cadena de valor tèxtil de Catalunya per facilitar projectes col·laboratius i millorar la competitivitat del sector.

Tot i que els principis de la col·laboració amb Núñez s’aniran concretant en les properes setmanes, l’artista ha avançat que ell i la seva banda vestiran roba reciclada en la propera gira.

El cantant i presentador egarenc va assistir aquest diumenge a l’acte central de la 14a Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR), a Barcelona, i va explicar que la feina el fa consumir més roba de la que li agradaria, però que amb aquesta iniciativa podrà ser més “coherent” amb ell mateix, segons recull l’ARC en un comunicat. L’Agència de Residus de Catalunya anima a pensar una “segona vida” per a la roba.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top