Publicitat
Cultura i Espectacles

Ainoa Blanco es deixa portar amb DaniMflow

Estrenen a duet “Llévame”, un tema que parla d’amor

La cantant de pop flamenc Ainoa Blanco

Assegura l’Ainoa Blanco que quan li va demanar de cantar un tema junts no s’ho creia. “En DaniMFlow, que és de Múrcia, és un artista molt complert que segueixo des de fa molts anys i vaig quedar molt sorpresa quan en va proposar de fer un tema a duet. Ell i el seu equip artístic van saber de mi a través de les xarxes socials, d’Instagram i de Tik Tok, i els va agradar molt com cantava”.

Va dir que sí de seguida i el resultat és “Llévame”, un tema escrit a quatre mans per les productores dels dos artistes, que parla d’amor feliç amb so de mambo i que ja es pot escoltar a les plataformes en línia. “Conèixer a DaniMFlow en persona ha estat una experiència inoblidable. Vàrem quedar a Barcelona i vam gravar el vídeo navegant pel mar. És una persona molt extravertida, afable, responsable, treballador… Està dedicat cent per cent a la música”.

La col·laboració amb el cantant i compositor flamenc murcià se suma a l’èxit que està tenint amb la versió de “La bachata” de Manuel Turizo. “El tema ja ha arribat a un milió i mig de seguidors . És impressionant”. L’Ainoa se centra ara en un nou repertori que vol començar a interpretar durant el 2023. Fins ara, ha editat “cover” de temes de Niña Pastori, del grup Camela i Shakira, entre altres, aportant el seu estil propi de pop flamenc que és el que li agrada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ainoa Blanco es deixa portar amb DaniMflow
To Top