Publicitat
Esports

Una pista de 10X20

L´àrea de joc és un rectangle de 10 metres d´ample per 20 metres de llarg, dividit per una xarxa que ha d´ocupar completament l´espai entre els pals i la superfície de la pista. Les dues meitats del camp han de ser simètriques pel que fa a superfícies i traçat de línies. Ambdós costats i a una distància de 6,95 metres se situen les línies de servei. Generalment les parets són de vidre, tot i que el reglament també admet que siguin de qualsevol altre material transparent o opac que garanteixi la consistència que demana l´esport i també permeti el rebot de la pilota regular i uniforme. Han de permetre el contacte, fregament o lliscament de pilotes, mans i cossos. El tancament s´accepta que sigui de 4 metres (tres de paret i un de malla metàl·lica). El terra, en canvi, pot ser de formigó porós, ciment, fusta, material sintètic o gespa artificial. En aquests dos últims casos, han de complir amb els requisits que contempla el reglament. Les pistes poden ser de color verd, blau o marró terrós. L´accés pot comptar amb una o dues obertures a cada costat, amb porta o sense, i si són instal·lacions d´ús públic han de complir amb la normativa d´accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques per facilitar l´entrada de les persones que tinguin la mobilitat reduïda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top