Publicitat
Esports

La selecció femenina debuta amb bon peu

La selecció espanyola femenina de hockey ha signat un magnífic inici al Campionat d’Europa sots-21 que es disputa a València des de dissabte. El combinat espanyol es va estrenar amb un 3 a 1 amb França al seu debut. En el segon partit, Espanya va derrotar Rússia per un marcador de 4 a 2.

En la primera jornada, España va guanyar després de dominar el partit en tot moment. Malgrat això, es va veure per sota en el marcador en el minut 24. Amb el marcador desfavorable, la selecció va accentuar el seu domini i en el minuto 35 va empatar mitjançant Patricia Álvarez.

Espanya va sentenciar en el darrer quart. Laura Barrios va fer el 2 a 1 en el minuto 49 i Coti Amundson va sentenciar en el 51.

En la segona jornada del campionat, Espanya va sumar la segona victòria. El combinat estatal, líder del seu grup, va superar Rússia per 4 a 2. Les russes es van avançar al marcador al minut 12, però pocs segons abans del final del primer quart va arribar el gol de l’empat a càrrec de Patricia Álvarez. Isabel Zaldúa va anotar el 2 a 1 en el minut 18, donant el primer avantatge la selecció espanyola. Rússia va empatar en el minuto 23, marcador amb el qual és arribar al descans.

El partit no es va decidir fins al darrer quart. Primer Patricia Álvarez i després Laura Barrios, d’stroke, van establir el definitiu 4 a 2. El pròxim partit serà dimecres a les 8 del vespre amb Irlanda.

Pel que fa a la selecció masculina, es va estrenar ahir en el campionat amb una victòria per 2 a 0 amb Bèlgica. El partit es va desenvolupar sota una notable igualtat d’inici. El joc en el primer quart va resultar equilibrat i sense grans oportunitats de gol. Espanya va disposar de dos penals en el segon període sense conseqüències fins que en el minut 26 Nacho Cobos va trencar l’equilibri. El jugador espanyol va completar una bona acció individual per establir el resultat d’un a zero amb el qual es va arribar al descans.

Espanya va incrementar el seu avantatge en el minut 39 mitjançant un llançament de penal transformat per Álex Alonso. La selecció juga avui el segon partit, a les 8 del vespre. amb Polònia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top