Publicitat
Esports

El Terrassa FC aprèn a golejar

El Terrassa FC jugarà dissabte, a dos quarts de set de la tarda, les semifinals del Torneig d’Històrics que es disputa al camp del Martinenc a Barcelona. Els egarencs s’enfrontaran al guanyador del grup que formen Granollers, Martinenc i L’Hospitalet i que juguen aquesta tarda. El conjunt terrassista va liderar el seu grup de la primera fase després de sumar una victòria i un empat. Per començar va empatar a zero gols amb el Sants (va perdre a la tanda de penals que es fa per possibles empats) i després va golejar per 4 a 0 l’Horta en la golejada més gran que s’ha produït en aquesta edició del torneig. El partit entre el Sants i l’Horta va finalitzar amb empat a zero gols. Cal recordar que aquesta primera fase es disputa en triangulars amb partits de 45 minuts. Els partits de semifinals i la final seran ja de 90 minuts.

El Terrassa ha mostrat en aquesta segona aparició de la pretemporada una evolució molt interessant en el seu futbol en relació a la primera prova de dissabte passat. L’equip progressa en la idea de futbol protagonista que persegueix Xevi Molist i en els dos partits d’ahir va mostrar un talant clar en aquesta direcció. En el partit amb el Sants, els egarencs van protagonitzar un bon inici, però de mica en mica van baixar les seves prestacions a causa del plantejament defensiu d’un rival ben situat al terreny de joc.

Molist va presentar un 4-3-3 d’inici en el qual va destacar de forma especial el darrer fitxatge del Terrassa, Lucas Viña. L’ex del Depor "B" va mostrar molts recursos en defensa i en atac que l’han de convertir en una referència en aquest equip. El Terrassa va disposar de dues bones oportunitats a l’inici, la primera de Kilian i la segona, més clara, de Jaume que no va aprofitar. El domini dels egarencs va anar minvant i el Sants va arribar amb perill al minut 12 en una acció de Sergio Navarro i també al 33 en una jugada de Josele, que no va aprofitar una errada defensiva dels egarencs. La darrera ocasió del partit va ser pel terrassista Kevin, amb una rematada que va desviar a córner el porter barceloní. A la tanda de penals, el Sants es va imposar per 2 a 3 i va deixar obert el grup fins al darrer partit.

Golejada a l’Horta
Però el millor de la tarda estava per arribar en el segon partit del triangular, entre el Terrassa i l’Horta, dos equips molt relacionats pels jugadors que han anat de Barcelona a Terrassa en els darrers mesos. Molist va presentar un onze titular nou i un dibuix diferent, amb una defensa de tres centrals. El Terrassa es va sentir molt còmode davant un rival menys defensiu que el Sants i amb un estil de joc basat també en la possessió i el futbol ofensiu. L’Horta, sensació de la temporada anterior però ara sense gran part dels seus millors jugadors, va començar espantant el Terrassa, amb dues arribades de perill protagonitzades per Rio i Peke.

El Terrassa, en tot cas, va anar trobant el punt just al partit amb el decurs dels minuts. Coro va donar el primer avís en un llançament de falta. I en el minut 20 Sergi Arranz va fer el primer gol del partit en superar el porter hortenc després d’una gran passada de Coro. Sis minuts més tard, Domi va fer el 2 a 0 en una molt bona acció individual que va desviar un defensa. I en el minut 35, Arranz va fer el seu segon gol de la tarda en rematar una nova assistència de Coro. El bon joc del Terrassa, molt superior a l’Horta, es va reflectir en un quart gol, també d’Arranz, després d’una penetració de Virgili en banda esquerra. Arranz va signar un "hat trick" que dóna les millors expectatives de cara a la nova temporada. La golejada hauria pogut ser més àmplia si David López, en el minut 45, hagués aprofitat una arribada en solitari a l’àrea de l’Horta que el porter barceloní va rebutjar.

La fitxa

Terrassa FC, 0 (2)

Zapico, Eric, Joel, Alberto, Lucas Viña, Manu, Àlex Fernández, Kevin, Albert López, Kilian i Jaume. Jordi López ha substituit Manu al minut 34.

UE Sants, 0 (3)

Oriol Antonell, Alberto Gómez, Juli, Guille, Sergio Navarro, Fabregat, Cura, Montfort, Guillermo, Josele i Avilés,

Árbitre. Ariño Jiménez.

La ftxa

Terrassa FC, 4

Ortega, Yayá, Gerard, Pelegrín, Prado, Genís, Galeano, David López, Coro, Arranz i Domi. Virgili ha substituit Gerard al minut 32; Arnau a Domi al 37; i Hayden a Coro al 42.

UA Horta, 0

Rubén Sánchez, Peke, Castillo, Campeny, Vives, Gaudioso, Río, Narcís, Bryan, Inés i Arenas.

Árbitre. Morros Monge.

Gols. 1-0, minut 20, Arranz; 2-0, minut 26, Domi; 3-0, minut 35, Arranz; 4-0, minut 37, Arranz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top