Publicitat
Esports

A continuar la ratxa

Immers en una dinàmica força positiva després de vèncer el Sants i empatar al camp del Santfeliuenc, el San Cristóbal necessita fer-se fort a casa davant la visita d’un dels equips teòricament cridats a lluitar per la zona de "play off", una UA Horta que visitarà demà a les dotze del migdia el municipal de Ca n’Anglada. Amb una victòria, un empat i una derrota, els parroquials ocupen la tretzena posició de la taula classificatòria amb els mateixos quatre punts que té el Terrassa FC. Amb dos punts més i en sisena posició es troben els barcelonins, que van començar perdent a casa per 1 a 2 amb la Pobla Mafumet, colíder, per guanyar els seus dos següents compromisos de manera consecutiva: per 0 a 4 al camp de l’Igualada, cuer, i per 4 a 2 a un Peralada que tampoc no ha puntuat.

L’Horta està vivint la seva tercera temporada a la Tercera Divisió, mentre que pels d’Oliver Ballabriga és la segona. La temporada passada, els barcelonins van caure per 2 a 0 al municipal de Ca n’Anglada, però es van imposar per un contundent 4 a 0 al Feliu i Codina.

Un equip refroçat
El conjunt de Nacho Castro manté la fortalesa de la temporada passada, tot i que ha experimentat força canvis a la seva plantilla. Fins a dotze incorporacions presenta la plantilla barcelonina, entre les quals destaquen els jugadors del Martinenc Peque i Tejada, el juvenil de l’Espanyol Guillem Corominas i el migcampista del Granollers Joan Inés. Davant ha arribat Erik Rafael, procedent del filial del Real Betis.

Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, és conscient que l’equip ha de continuar fent-se fort a casa, però reconeix que no serà gens fàcil sumar els tres punts davant d’un Horta que ha esdevingut el màxim golejador de la categoria. Ha marcat nou gols en les tres primeres jornades. "És un rival que arriba en una molt bona dinàmica. Intentarem que no s’escapi cap punt de casa, però no serà gens senzill. L’Horta és un equip que acostuma a apostar pel futbol de toc, però saben com és el nostre camp i com juguem nosaltres, que ens agrada pressionar al rival. Veurem si vénen a intentar dominar la pilota o aposten per practicar un joc més directe", explica Ballabriga. Els futbolistes de Ca n’Anglada hauran d’estar especialment atents al joc associatiu d’un Horta que destaca per la seva qualitat tècnica.

Dosificar jugadors
La jornada intersetmanal de dimecres ha castigat les cames dels futbolistes del San Crtistóbal i això es pot notar en l’alineació que presenti demà Ballabriga. "Donarem descans a alguns futbolistes. Aquest inici de temporada està sent molt dur i cal anar dosificant la gent". Qui segur que no jugarà són els dos futbolistes que s’estan recuperant de les seves molèsties al genoll: el central Cristian i el davanter Juanpi. Tenen ja l’alta mèdica, però el tècnic prefereix esperar una setmana més per recuperar-los.

El San Cristóbal presenta uns números d’allò més equilibrats després de la disputa de les tres primeres jornades. Ha marcat tres gols i n’ha encaixat tres més. Ha guanyat l’únic partit que ha disputat com a local i seguir en aquesta dinàmica és importantíssim pels parroquials, que volen assegurar-se la salvació com més aviat millor.

Fitxa

POSSIBLE ALINEACIÓ: Dani Lledó, Xavi Murcia, Ricki, Òscar Oliver, Óscar Sierra, Joel, Ramon Suárez, Ruy Gama, Mario Cantí, Mario Domingo i Eric Zárate.

ÀRBITRE: Joan Masip Vidal.

HORARI: Diumenge a les 12 al camp municipal de Ca n’Anglada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top