Publicitat
Esports

Doblet català a València

Les seleccions catalanes sub-18 es van proclamar campiones d’Espanya de la competició autonòmica celebrada al poliesportiu Verge del Carme de Beteró, a València. En la competició masculina, Catalunya es va imposar a la final a la selecció de Madrid per 2 gols a 1. Els jugadors que prepara Oriol Freixa van encaixar un gol d’Iván Hernández, però van ser capaços de reaccionar gràcies a sengles dianes del jugador del Júnior Oriol Bozal, que va ser el millor jugador i el màxim golejador de la competició, i de Pere Amat, del Club Egara. El bronze se’l va endur Cantàbria, que va golejar 4-0 a Euskadi. València fou cinquena, Andalusia sisena i Galícia setena.

En semifinals, els catalans van doblegar per 4 a 1 a Euskadi. Nou dels divuit campions són egarencs. Es tracta d’Enric Bou, Enric Alavedra, Pere Amat, Jan Carreras i Jan Clapés (Egara); Grau Albert, Xavier Barutel, Pol Cabré-Verdiell i Arnau Pérez (Atlètic). Els altres nous jugadors són Alfredo Barón, Ton Borràs i Iñaki Zaldúa (Polo); Oriol Bozal i Pablo Espino (Júnior); Pol Compta, Ricardo Gallego i Andreas Rafí (Barça): i Oriol Massagué (Iluro).

Les noies també foren d’or
En categoria femenina, la selecció catalana sub-18 de Sílvia Bonastre es van penjar també l’or amb gran autoritat. Va guanyar la final per 7 a 1 a Euskadi amb gols de Laia Inserser (2), Mireia Herrero, Sofia Valverde, Clara Barba, Maria Gestí i Patricia Portabella. Barba va ser escollida millor jugadora i Laia Inserser màxima golejadora juntament amb la basca Lucía Casado. Deu de les campiones són terrassenques: Carola Gros, Clara Barba, Núria Carles, Àngels Ibáñez, Elena Martínez, Meritxel Vizcaíno i Maria Gestí (Atlètic); Mireia Herrero i Marta Roqué (Egara); i Berta Mata (Terrassa). Completen la llista Jana Martínez, Maria Alemany, Ainhoa Ballesteros i Natàlia García (Júnior); Patricia Portabella, Alícia Umbert i Sofia Valverde (Polo); i Laia Inserser (Castelldefels). El bronze va ser per a Madrid, que va imposar-se per 5 a 1 a València. Cantàbria va acabar cinquena i Andalusia sisena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top