Publicitat
Esports

L’hora de Dani Olmo

El futbolista terrassenc Dani Olmo, es va incorporar dilluns a la concentració de la selecció espanyola absoluta convertit en un dels principals centres d’atenció de la convocatòria del seleccionador, Robert Moreno. Olmo forma part, per primera vegada, del grup de cara als partits contra Malta i Romania dels pròxims dies, tram final de la fase de classificació per a l’Eurocopa. Amb la possibilitat de convertir-se en internacional absolut, el davanter del Dinamo de Zagreb treballa per guanyar-se una plaça de cara a la màxima competició continental de seleccions.

"Al final he aconseguit estar aquí amb els millors", va confessar ahir en una conferència informativa en la concentració de la selecció espanyola en què va repassar la seva trajectòria. "L’objectiu quan vam marxar a Croàcia era fer-me futbolista. I en aquesta decisió entrava la possibilitat de ser internacional absolut i jugar amb la selecció. No ha estat fàcil, però amb treball i dedicació tot es pot aconseguir." Olmo va afegir que entrar en una llista de la selecció absoluta no és una tasca senzilla. "En el meu club sempre he treballat al màxim. L’any passat va ser molt bo per a mi, tant a la selecció sub-21 com al Dinamo, on estem fent un gran paper a la Champions."

Espanya, ja amb el bitllet assegurat per a l’Eurocopa, s’enfrontarà divendres a Malta a Càdis i a Romania dilluns a Madrid. "Espero aportar joventut i ganes", va dir en relació amb el seu paper. "El seleccionador m’ha demanat que sigui jo mateix, que faci el que he fet en el meu club i a la sub-21. Estic aquí per tot això i si m’ha cridat és perquè puc aportar coses." Dani Olmo va recordar que malgrat l’interès de la federació croata per allistar-lo a la selecció d’aquest país, sempre va apostar per Espanya.

El jugador terrassenc també va explicar ahir com es va assabentar de la seva convocatòria. "Estàvem entrenant en el moment en que es va donar a conèixer la llista. Quan vam acabar li van comunicar al meu entrenador, ens va reunir a tots i em va donar la notícia."

Present i futur
Campió d’Europa sub-21 i capità d’aquesta selecció en els darrers compromisos, Dani Olmo representa una de les apostes per la joventut del seleccionador, Robert Moreno. ""Estic molt content amb la rebuda dels meus companys. M’han acollit amb els braços oberts. Ara cal seguir treballant per guanyar-me altres oportunitats en el futur."

Olmo no es va pronunciar en relació amb el seu futur esportiu. Aquest estiu no es va produir la seva anunciada sortida del Dinamo de Zagreb, un fet que sembla irreversible aquest estiu. "Aquests temes els porta el meu pare i els meus representants. Jo faig el que depèn de mí, que es jugar a futbol".

En el cas que Dani Olmo debuti amb la selecció absoluta, es convertirà en el sisè internacional absolut en la història del futbol terrassenc. Abans que ell ho han estat Artigas, Parra, Marcet, Xavi Hernández i Albert Luque.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top