Publicitat
Esports

Neix un Mundial de H5

La Federació Internacional de Hockey ha aprovat organitzar a partir de l’any 2023 un Campionat del Món de hockey 5, un format de nova creació que enfrontarà equips de cinc jugadors. En aquest esdeveniment hi participaran un total de setze equips, vuit de masculins i vuit de femenins. Hi haurà fases prèvies continentals que serviran per a classificar-se per aquest nou Mundial. Potenciar la modalitat del hockey 5×5 en la seva modalitat indoor era una de les velles aspiracions de la Federació Internacional, que entén que aquesta pot ser una modalitat molt atractiva a tots els nivells.

D’altra banda, es posarà en marxa també una nova competició, la Copa Intercontinental. Arrencarà l’any 2021 i hi prendran part els equips que no disputin l’FIH Pro League i que estiguin millor classificats al rànquing mundial.

Ascensos i descensos
A partir de 2022, els campions pujaran a la Pro League. Ocuparan el lloc dels darrers classificats, que perdran la categoria. La competició deixarà de ser tancada. La segona edició de la Pro League començarà a disputar-se els dies 24 i 25 de gener amb dos duels entre Espanya i Alemanya a València.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top