Publicitat
Esports

Un final d’any clau 

El Terrassa FC vol arribar a final d’any en una posició de privilegi que el consolidi com a clar aspirant a ocupar una de les quatre primeres posicions del campionat i disputar el “play off” d’ascens a Segona Divisió “B”. Els egarencs afronten quatre partits en aquest tram que es poden considerar a l’abast de les seves possibilitats i que li poden reportar un bon botí de punts per fer un salt qualitatiu en la seva posició a la taula classificatòria. Els quatre rivals que té ara per davant abans que finalitzi 2019 estan classificats a partir de la desena plaça del grup. Això si, l’inici de 2020 serà de la màxima exigència, ja que els dos primers rivals de l’any seran L’Hospitalet, actual líder, i el Sant Andreu, un rival directe.

Aquesta sèrie de partits comença aquest diumenge, al Camp Olímpic, contra l’Igualada. L’equip de la capital de l’Anoia s’ha distingit per oferir un bon nivell futbolístic, però la realitat és que ocupa la penúltima posició amb només 10 punts. A més, la fiabilitat del Terrassa al seu camp suposa una garantia per sumar tres punts imprescindibles. Els egarencs han guanyat els cinc partits que han disputat a casa i volen confirmar-se com l’equip més efectiu en clau local.

També derbi
Després d’aquest partit, el conjunt de Xevi Molist viatjarà fins a Peralada per afrontar un partit que no es presumeix senzill. Els gironins estan classificats a la desena plaça de la Lliga, ara mateix encadenen dues victòries seguides i al seu camp mostren un bon múscul competitiu. A més, el Terrassa no s’ha distingit per ser un equip fiable com a visitant, una dada que acosta les opcions d’uns i altres. Aquest darrer mes competitiu de l’any també contempla el derbi contra el San Cristóbal, que es jugarà al Camp Olímpic. Encara que el conjunt de Ca n’Anglada està classificat en la quinzena posició i que fora de casa només ha sumat un punt, les característiques d’un derbi local acosten les opcions d’uns i altres.

I el darrer partit del 2019 pel Terrassa serà al camp del Manresa, un escenari que fa anys que no trepitja. Els del Bages estan signant una bona trajectòria en l’any del seu retorn a Tercera Divisió. Ocupen l’onzena plaça del grup i després d’un bon inici han baixat una mica el seu nivell com demostra el fet que només han guanyat un dels darrers sis partits disputats a la competició lliguera.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top