Publicitat
Esports

Tres títols catalans de Muaythai per al CE Sant Jordi

Els representants del CE Sant Jordi de Terrassa van obtenir tres títols en el Campionat de Catalunya de Muaythai que es va disputar a Malgrat de Mar. El club egarenc va competir amb un equip format per 10 components. Joan Blanquer, a la categoria de 18 a 23 anys, es va proclamar campió en superar Murad Mutashev a la final de menys de 67 quilos. A la categoria de 24 a 40 anys de 57 quilos, Alfredo Velasco va derrotar a la final Francisco García (Bruc Fitness) en una reedició de la final de l’any anterior. Finalment, a la categoria infantil (14-15 anys), en el pes de 63 quilos, Joaquín Mérida va ser el guanyador.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top