Publicitat
Esports

Can Jofresa llueix de blau

Les obres d’instal·lació de la nova pista d’atletisme de Can Jofresa han entrat en la seva recta final. Des de fa uns dies, ja es pot veure la superfície de color blau que a partir d’ara presidirà l’emblemàtica pista d’atletisme terrassenca. Aquesta nova pista significarà un notable salt de qualitat per a la pràctica de l’atletisme a la ciutat. L’antiga pista es trobava en un estat de gran deteriorament i no es podien fer competicions oficials, ja que no estava homologada pels estaments federatius. L’antiga superfície tenia gairebé trenta anys de vida.

El projecte de la nova pista ha superat els 650.000 euros i també s’han canviat els canals de sanejament pluvial i s’han rehabilitat les zones de llançament. La instal·lació complirà tots els nivells de qualitat que demana la Federació Internacional d’Atletisme.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top