Publicitat
Esports

Definits ja 14 dels 16 equips que disputaran la Copa del Rei i de la Reina

Aquest cap de setmana es disputarà la darrera jornada de la primera fase tant de la Lliga de Divisió d’Honor masculina com femenina. A falta d’aquests darrers partits, però, es coneixen ja els noms de set dels vuit equips participants en cadascuna de les dues competicions, que es disputaran de manera simultània a Can Salas entre el divendres 20 i el diumenge 22 d’aquest mes de desembre. El sorteig dels aparellaments tindrà lloc el proper dimarts dia 17 a l’Ajuntament de Terrassa. Pel que fa a la Copa del Rei, els set equips classificats són els següents: Atlètic, Club Egara, Club de Campo, RC Polo, Complutense, Júnior i Tenis. La darrera plaça se la jugaran entre Barça i Jolaseta, ja que les opcions del CD Terrassa son més que remotes. L’Atlètic s’ha assegurat una de les places de cap de sèrie. La segona estarà entre Egara, Club de Campo i Polo. Pel que fa a la competició femenina, ja es coneixen els dos caps de sèrie, que no s’enfrontaran fins a una hipotètica final. Es tracta del Club de Campo i del San Pablo Valdeluz. Els altres cinc classificats són Júnior, CD Terrassa, RC Polo, Club Egara i Atlètic. La vuitena plaça se la jugaran diumenge Real Sociedad i Taburiente. El Sardinero té molt poques opcions. Atlètic, Egara, Polo, Júnior, Club de Campo i Complutense són els únics sis clubs que estaran presents en totes dues competicions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top