Publicitat
Esports

La loteria dels ‘shoot-outs’ és groc-i-negre

Unes semifinals de Copa de la Reina són un premi prou llaminer com per haver de patir fins a l’últim sospir. A més, si ho fas en un derbi, la satisfacció és enorme per al que guanya, i a la contra, la decepció és gegant pel que perd.

Egara i Atlètic van signar taules, empat a zero en un partit que va transitar per mil i una fases durant el mateix i en què l’efectivitat i el gol van brillar per la seva absència. En aquest escenari, l’Egara va ser superior, va gaudir de les millors oportunitats però no va tenir l’encert per definir.

Al final, la classificació va quedar en mans dels shoot-outs, i en aquest cas, la loteria va ser groc-i-negre. A més, en aquest atzar, les de Can Salas van ser molt més efectives, anotant tots els llançaments dels quals van disposar. A la contra, l’Egara no va trobar porteria ni a la tanda final.

Igualtat
Després del 0 a 0 durant els 70 minuts, el partit va arribar a la tanda de shoot-outs. Willig, migcampista de l’Egara va obrir el foc, però Haley molt agressiva va treure la rematada de la jugadora de l’Egara. Al primer llançament groc-i-negre, Maria Barba, amb molta decisió, va donar avantatge a l’Altètic. Amb petit marge pel seu equip, les ‘locals’ no va donar opció. Carola Savaltella va tornar a fallar, amb prèvia intervenció brillant de Haley, i en canvi, Clara Barba tornava a trobar porteria amb molta facilitat davant la mirada d’una Mariona Girabent que no hi podia fer res. 2 a 0 i l’Egara contra les cordes. Maria Tost va ser l’encarregada de donar vida al seu equip, però la internacional de l’Egara tampoc va trobar porteria. A l’últim llançament, Maria Torrent va sentenciar amb molta sang freda i molta decisió, donant la classificació a l’Atlètic.

Durant els 70 minuts, l’Egara va ser amo i senyor del partit, obligant a les locals a defensar-se de maravella. Tot i això, la primera ocasió va ser de l’Atlètic. Maria Torrent, amb tot a favor després de driblar a Mariona Girabent no va trobar porteria. Poc després, Maria Tost des del penal, posava a prova la defensa local, tot i que sense massa decisió.

L’ocasió més clara de la primera meitat va ser obra de Carola Salvatella. La davantera de l’Egara va enganxar una bola dins de l’àrea i al primer toc va connectar un xut potent, creuat que va passar fregant el pal dret d’Elisabeth Haley. Abans del descans, encara tindria una ocasió més l’Egara. Cristina Salvatella va provocar un penal amb una gran jugada, però Tost no va trobar la porteria en el posterior llançament de penal.

La segona meitat va ser radicalment diferent. Els primers compassos va ser l’Atlètic qui va dominar, però a partir del minut 40, l’Egara va acorralar a l’Atlètic.

Les ratllades van fer un pas endavant a la pressió, ofegant a un Atlètic que es veia incapaç de sortir. En aquest context, la lògica feia pensar que en algun moment les d’Albert Massaguer trobarien el premi del gol, però no van ser capaces de fer-ho. La millor ocasió d’aquesta segona part va ser, també, obra de Carola Salvatella, que després d’una gran carrera, va deixar enrere a Cristina Escudé, va encarar la portera, però no va trobar el premi del gol.

Els últims minuts l’Egarafer un monòleg constant, que no es va traduir en el marcador. Pocs minuts abans del final, Willig, amb tot a favor després d’una gran jugada de Berta Bonastre per la banda dreta podria haver decidit, però una vegada més, la sort i la manca d’encert van penalitzar l’Egara contra un Atlètic molt sobri.

La fitxa

Atlètic Terrassa, 0

Haley, Maria Barba, Cirera, Clara Barba, Escudé, Cortès, Torrent, Badia, Anna Barba, Parera i Gestí, equip inicial, Freixa, Dorda, Matarrodona, Honorato, Calvo, Beltrán i Gros.

Club Egara, 0

Girabent, Gómez, Fitó, Gibert, Adell, Willig, Cristina Salvatella, Tost, Carla López-Llauder, Carola Salvatella i Bonastre, equip inicial, Fontanès, Bosch, Domingo, Curia, Fuentes, Llobet i Colet.

Àrbitres. Nayra Rodríguez i Maria Mercedes Romero.

Shoot-outs. 3-0. Per part de l’Atlètic van marcar Maria Barba, Clara Barba i Maria Torrent. Per part de l’Egara, van fallar Sophia Willig, Carola Salvatella i Maria Tost.

Programa de partits

Dissabte. Semifinals

Taburiente – SPV 10.30 h.

Atlètic – Club de Campo 12.30 h.

Diumenge

Tercer i quart lloc 10.00 h.

FINAL 12.00 h.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top