Publicitat
Esports

María Fernández, subcampiona infantil amb la catalana

La jugadora de l’Handbol Terrassa Maria Fernández Guzmán, es va proclamar subcampiona d’Espanya infantil com a component de la selecció catalana. El campionat es va disputar a Cantàbria i Catalunya va signar un gran torneig amb una actuació molt destacada de la jugadora del club egarenc.

A la primera fase, Catalunya va ser primera del seu grup amb un balanç de dues victòries i un empat. Va debutar amb un triomf davant Madrid per 23 a 19, amb 5 gols de Maria Fernández. Al segon partit, Catalunya va empatar a 20 amb la Comunitat Valenciana amb 6 gols de Maria Fernández, per tancar la fase de grups amb un 20 a 19 favorable contra Galícia amb dos gols de l’egarenca.

En els quarts de final, Catalunya va guanyar per 24 a 23 Canàries amb 5 gols de Maria Fernández, que va anotar 4 gols en la victòria per 24 a 23 de semifinals amb Castella La Manxa. A la final es va produir l’única derrota catalana. Va caure per 16 a 22 contra Navarra amb 5 gols de Maria Fernández.

Una altra jugadora de l’Handbol Terrassa va participar en el campionat amb selecció catalana cadet. Es tracta de Karla Machado García. Catalunya es va classificar en el sisè lloc. A la primera fase, va caure amb la Comunitat Valenciana per 24 a 30, va empatar a 28 amb Madrid i va sumar una segona derrota amb Navarra per 28 a 29, amb 1 gol de Karla Machado. En els quarts de final, Catalunya va perdre amb Euskadi per 17 a 24. En la fase del cinquè al vuitè lloc, Catalunya va superar per 30 a 25 Navarra, amb 3 gols de Karla, i va perdre amb Galícia per 25 a 31 amb 2 gols de la jugadora de l’Handbol Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top